Spring naar content

Hello Happiness
Hello Royal Grass®

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Royal Grass® fans vertellen

Waarom Royal Grass®?

“Het mooiste kunstgras én de beste service”

Jarenlange ervaring
Royal Grass® kunstgras heeft al bijna 20 jaar ervaring met de ontwikkeling en productie van kunstgras. Al sinds 2003 produceren wij ons kunstgras in Nederland en zijn wij continue bezig met het ontwikkelen en testen van innovatieve technologieën om ons kunstgras nóg meer op natuurgras te laten lijken.

Royal Grass® Academy
Wij zijn ervan overtuigd dat het op de juiste manier installeren van ons kunstgras bijdraagt aan de kwaliteit van het product. De Royal Grass® Academy is dan ook opgezet om hoveniers en andere tuinprofessionals verschillende services en trainingen aan te kunnen bieden. Zo bieden wij onder andere verkooptrainingen en installatietrainingen aan, op locatie óf bij een dealer bij jou in de buurt. Neem voor meer informatie contact op met service@royalgrass.com.

Take Back programma
Royal Grass® kunstgras is 100% recyclebaar! Wij beschouwen het als een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid om te kunnen garanderen dat ons kunstgras niet op de alsmaar groter wordende plastic afvalberg eindigt. Daarom hebben wij als eerste kunstgrasproducent in Nederland een take back programma opgezet waarmee wij verouderd kunstgras en snij-afval van Royal Grass® inzamelen om vervolgens te recyclen. Bekijk hier onze inzamelpunten.

Trainingen en evenementen:

25

dealers in Nederland

14

kunstgras inzamelpunten in Nederland

35.000 kg in 2022

kunstgras ingezameld in totaal

6568

blije klanten in 2022

Laat je inspireren

Stalenbox aanvragen | Royal Grass

Vraag de stalenbox aan

Royal Grass® Academy

“Installatiehulp en trainingen op maat”

Wij zijn ervan overtuigd dat het op de juiste manier installeren van ons kunstgras bijdraagt aan de kwaliteit van ons product. Én om die reden helpen wij jou graag bij de installatie van Royal Grass® kunstgras.

Royal Grass® Academy

De Royal Grass® Academy kan hoveniers en andere tuinprofessionals verschillende services aanbieden zodat iedereen zorgeloos aan de slag kan met zijn Royal Grass® project.

Kunnen wij jou helpen?

Vragen of opmerkingen?

Bel +31 413 71 29 07 of mail info@royalgrass.com en onze customer service staat je graag te woord.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0