Spring naar content

100% veilig kunstgras

Bij Royal Grass hechten we enorm veel waarde aan de veiligheid en niet-giftigheid van al onze producten. Daarom laten wij onze producten vrijwillig testen volgens de NEN EN-71-3 normering om de veiligheid van kinderen en huisdieren te kunnen waarborgen. 

 

Waarom moet kunstgras veilig zijn?

 

Wij vinden het erg belangrijk dat de producten van Royal Grass op geen enkele manier een risico vormen voor de gezondheid van onze gebruikers en dat onze producten geen schadelijke stoffen in het milieu achterlaten.

Kunstgras wordt niet alleen in tuinen gebruikt, maar ook op speelplaatsen en andere locaties waar kinderen en huisdieren zorgeloos genieten. Daarom vinden wij het essentieel dat ons kunstgras niet alleen mooi en duurzaam, maar ook 100% veilig is. Zo kunnen kinderen en huisdieren veilig op het kunstgras spelen, zonder blootgesteld te worden aan schadelijke stoffen.

Wanneer jouw kind of huisdier per ongeluk ons kunstgras binnenkrijgt weet je zeker dat dit geen bedreiging vormt voor zijn of haar gezondheid.

 

Wat is de NEN EN-71-3 Normering?

 

De NEN EN-71-3 normering is een Europese standaard die de veiligheid van speelgoed waarborgt. Deze normering garandeert dat producten die veilig uit de test zijn gekomen, niet schadelijk zijn voor de gezondheid van kinderen (en huisdieren) wanneer zij deze per ongeluk binnen krijgen.

Vrijwillig testen op veiligheid
Voor kunstgras bestaat geen vaste norm voor veiligheid. Maar omdat wij de veiligheid van onze gebruikers erg belangrijk vinden laten wij ons kunstgras vrijwillig testen volgens de NEN EN-71-3 normering. Zo weten wij zeker dat ons kunstgras voldoet aan de Europese richtlijnen van speelgoedveiligheid.

 

Hoe wordt ons kunstgras getest op veiligheid?

 

Om ervoor te zorgen dat ons kunstgras voldoet aan de NEN EN-71-3 normering, worden onze producten uitvoerig getest door een onafhankelijk laboratorium. Deze tests omvatten het analyseren van de chemicaliën die in het kunstgras aanwezig zijn en controleren of deze binnen veilige grenzen vallen.

Door voor Royal Grass te kiezen weet je zeker dat kinderen en huisdieren zorgeloos kunnen spelen en ravotten.

 

 

Ontdek de Royal Grass collectie

 

 

 

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0