Spring naar content

Vacature: Creatieve marketeer

Ben jij de

creatieve marketeer die op zoek is naar een baan waar het gras groener is?

Dan pas jij perfect bij ons!

Eerst over ons. Dat is niet netjes. Maar dat is praktischer nu. Je moet namelijk weten dat er wereldwijd maar twee soorten kunstgras zijn: gewoon kunstgras en Royal Grass® kunstgras. Royal Grass® is je-van-het-kunstgras. Het heeft de eigenschappen en uitstraling van natuurgras, is innovatief, duurzaam, enz. Het neusje van de zalm. En je raadt het waarschijnlijk al: wij ontwikkelen en maken dat kunstgras (in Nederland) en verkopen het (over de hele wereld). Met als doel: niet de grootste willen zijn, wel de beste. De allerbeste!

En dus zoeken wij de creatieve marketeer die het beste bij ons past!

Voor ons hoofdkantoor in Uden zoeken we een communicatieve en creatieve aanpakker voor 24-40 uur per week. Je krijgt bij ons alle ruimte jezelf te ontwikkelen en je eigen stijl te vinden. Je wilt het onmogelijke mogelijk maken en bent leergierig. Je bekleedt een uitdagende functie met vrijheid, eigen inbreng en natuurlijk verantwoordelijkheid. Je werkt direct samen met onze marketingmanager en online marketeer. Je verzorgt zowel concept als uitwerking voor o.a. shops, brochures, beurzen, visuals, en POS artikelen met impactvolle communicatie per onderdeel. Uiteraard ga je overige marketing gerelateerde werkzaamheden ook niet uit de weg wanneer dat nodig is. Denk hierbij aan het maken van content voor onze websites en social media kanalen, het regelen en versturen van samples enz.

Wat vragen we van je?

Je bent gedreven en beschikt over MBO of HBO-werk/denkniveau met 3-5 jaar werkervaring. Je hebt een uitstekende kennis van de grafische programma’s van Adobe. Je hebt ervaring met het ontwerpen van visuals, logo’s, iconen en drukwerk. Tevens heb je inzicht in styling t.b.v. het aankleden en onderhouden van diverse shops en beurzen.

Je bent een gedreven teamplayer, maar ook zelfredzaam. Wat er ook op je pad komt in deze veelzijdige functie, jij komt met een creatieve en originele aanpak. Gezien ons internationale karakter schrijf je foutloos Nederlands en Engels. Spreek je ook nog een woordje Duits? Das ist toll!

Wat bieden we je?

Een plek in een daadkrachtige en informele organisatie in Uden. Met veel internationale contacten op de zakelijke markt. Een plek waar veel gebeurt. Met veel positiviteit en ambitie. Een beetje lol op zijn tijd en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Successen vieren we graag samen!

En wil je vandaag iets eerder naar huis omdat je buurvrouw jarig is? Prima. Lekker gaan. Als jij gelukkig bent, zijn wij dat ook.

Zin in deze toffe baan?
Laat zien dat je net zo daadkrachtig bent als wij en reageer nu.
Stuur je cv met korte motivatie naar mij, Jaap Koppens: jaap.koppens@royalgrass.com. Bel +31 413 712 907 of mail mij als je vragen hebt over het bedrijf of de functie. Eén ding weet je zeker: het gras is hier gegarandeerd groener dan waar je nu werkt ;-).

Royal Grass® fans vertellen

Kunnen wij jou helpen?

Vragen of opmerkingen?

Bel +31 413 71 29 07 of mail info@royalgrass.com en onze customer service staat je graag te woord.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0