Spring naar content

Vacature: Commerciële duizendpoot

Vacature: Commerciële duizendpoot

Ben jij de Commerciële duizendpoot die op zoek is naar een spilfunctie bij een lokale “multinational”?

Dan pas jij perfect bij ons!
Eerst over ons. Dat is niet netjes. Maar dat is praktischer nu. Je moet namelijk weten dat er wereldwijd maar twee soorten kunstgras zijn: gewoon kunstgras en Royal Grass® kunstgras. Royal Grass® is je-van-het-kunstgras. Het heeft de eigenschappen en uitstraling van natuurgras, is innovatief, duurzaam, en wordt continu doorontwikkeld. Het neusje van de zalm. En je raadt het waarschijnlijk al: wij ontwikkelen en maken dat kunstgras in Nederland en verkopen het wereldwijd. Met als doel: niet de grootste willen zijn, wel de beste blijven! De allerbeste!

En dus zoeken wij de allerbeste commerciële duizendpoot!
Voor ons hoofdkantoor in Uden zoeken we voor 24 – 40 uur per week een eerste aanspreekpunt, voor klanten, maar ook voor de eigen sales collega’s in binnen- en buitenland. Alles op ons kantoor begint en eindigt zo’n beetje bij jou en je directe collega’s. Waar ga jij je dagen mee vullen?

  • Klanten te woord staan per telefoon, mail, social media en andere digitale kanalen. Je beantwoordt commerciële, logistieke en technische vragen vanuit de hele wereld.
  • Orders bevestigen en zorgen dat de goederen bij de klanten komen met de juiste export documentatie.
  • Ondersteunen met raad en daad van het verkoop buitendienst team.
  • Ondersteuning bieden tijdens evenementen, trainingen en presentaties bij onze klanten.
  • Deelnemen aan (buitenlandse) beurzen en andere commerciële evenementen.

Kortom: Alle vragen, alle orders en – oké, ook wij hebben die wel eens – klachten. Naast de orderverwerking ondersteun en adviseer je de accountmanagers en ondersteun je ook nog de marketing collega’s met diverse hand- en spandiensten. Een drukke en uitdagende baan voor een druk baasje of bazinnetje.

Wat denken wij, wat jij nodig hebt?
Je bent een MBO+/ HBO’er die graag veel ballen in de lucht houdt. Als je veel te doen hebt, functioneer jij het beste. Je werkt gestructureerd, bent vastberaden en staat je mannetje. Gezien het internationale karakter van de functie, spreek én schrijf jij je talen: Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits. Heb je naast deze nog meer talen onder de knie? Dan is dat mooi meegenomen!

Wat bieden we je?
Een eigen plek in een kleine, daadkrachtige en informele organisatie in Uden. Met veel internationale contacten; op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een plek waar veel gebeurt. Met veel positiviteit en veel ambitie. En veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. En wil je vandaag iets eerder naar huis omdat je buurvrouw jarig is? Prima. Lekker gaan. Als jij gelukkig bent, zijn wij dat ook.

Zin in deze toffe baan?
Laat zien dat je net zo daadkrachtig bent als wij en reageer nu.
Stuur je cv met korte motivatie naar mij, Jaap Koppens: jaap.koppens@royalgrass.com. Bel +31 413 712 907 of mail mij als je vragen hebt over het bedrijf of de functie. Eén ding weet je zeker: het gras is hier gegarandeerd groener dan waar je nu werkt ;-).

Royal Grass® fans vertellen

Kunnen wij jou helpen?

Vragen of opmerkingen?

Bel +31 413 71 29 07 of mail info@royalgrass.com en onze customer service staat je graag te woord.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0