Spring naar content

De techniek achter Royal Grass

‘Het mooiste kunstgras met de beste kwaliteit,

dat bijna niet van natuurgras te onderscheiden is’.

Dat is het streven van Royal Grass®.

 

Dankzij onze technologieën en het gebruik van hoogwaardige materialen, hebben wij kunstgras ontwikkeld dat niet alleen de visuele eigenschappen van natuurgras weerspiegelt, maar ook de functionele eigenschappen van natuurgras bevat. Ons kunstgras is namelijk niet alleen zacht en veerkrachtig, maar ook bijna niet van écht gras te onderscheiden.

Zo zorgt onze gepatenteerde MiNT® technologie voor een matterend effect en ‘groeit’ iedere grasvezel naar een andere richting dankzij onze ReaDY® technologie.

Lees verder om meer te leren over de geavanceerde Royal Grass technologieën en ontdek wat ons kunstgras zo uniek maakt.

V-Shape | Royal Grass

V-Shape®

– Veerkracht en stevigheid al sinds 2005

 

Wanneer je onze kunstgrasvezels van dichtbij bekijkt zie je dat iedere kunstgrasvezel een V-vorm heeft én een verstevigende ruggengraat over de lengte van de grasspriet heeft lopen. Deze gepatenteerde technologie zorgt naast het natuurlijke uiterlijk ook voor meer veerkracht. Hierdoor blijft het gras beter en langer rechtop staan en veert het gras gemakkelijker terug.

Zo kun jij jarenlang genieten van een groen gazon dat niet zomaar plat gaat liggen.

 

MiNT® - Micro Nerve Technology

– Voor een matterend effect 

 

Wanneer je kunstgrasvezels met onze MiNT® technologie onder de microscoop bekijkt zie je kleine nerven die over de lengte van elke grasspriet lopen, vergelijkbaar met de nerven die je in echt gras zou vinden.

Deze geavanceerde technologie zorgt voor een matterend effect waardoor ons kunstgras minder glimt en qua glans bijna niet van écht gras te onderscheiden is.

Daarnaast dragen deze nerven bij aan een verhoogde veerkracht van het kunstgras. Hierdoor veren de vezels makkelijk terug en heb je nóg langer plezier van een vol en mooi gazon.

ReaDY® - Realistic Directional Yarn

– Natuurlijk uiterlijk

 

Traditioneel kunstgras is vaak recht en staat één kant op. Royal Grass producten mét onze gepatenteerde ReaDY® technologie hebben een zeer natuurlijke look doordat iedere kunstgrasvezel een andere kant op staat.

Bij de productie worden de kunstgrasvezels mét ReaDY technologie bewerkt waardoor een ‘natuurlijke groeirichting’ wordt gecreëerd. Door deze technologie toe te passen, krijgt het kunstgras een meer levensechte uitstraling en wordt een volle, weelderige look gecreëerd, vergelijkbaar met echt gras.

SunTEC | Royal Grass®

SunTEC®

– Zongebruind gras 

 

Royal Grass producten mét SunTEC® hebben net zoals een zomers gazon hier en daar een zongebruinde grasspriet. Dit maakt het kunstgras minder perfect, maar daardoor wél perfect voor in een zomerse tuin.

Éen hoge grasspriet per graspol is zomersbruin gekleurd wat het gazon een natuurlijk zomerse uitstraling geeft.

 

Zie, voel en ervaar zelf hoe mooi kunstgras kan zijn.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0