Spring naar content

Word Royal Grass® dealer

Welkom bij de Royal Grass® familie!

Royal Grass® heeft verschillende dealers over de hele wereld. Van erkende installateurs die exclusief met Royal Grass® werken tot aan prachtige showtuinen in de grootste groothandels. Wil jij ook graag samenwerken met Royal Grass® en onze prachtige natuurgetrouwe producten?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Adres bedrijf(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meest gestelde vragen

Royal Grass® kunstgras is te koop bij één van onze dealers binnen ons wereldwijde dealernetwerk. Vul hier jouw postcode in en vind de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt.

Wij werken met landelijk netwerk aan dealers. Zij hebben vaak een voorraad aan Royal Grass® producten, kunnen snel leveren en je eventueel ontlasten met de installatie van het kunstgras (dit verschilt per dealer). Vind hier jouw dichtstbijzijnde dealer of neem contact met ons op door te mailen naar info@royalgrass.com.

Jazeker! Royal Grass® geeft regelmatig trainingen aan hoveniers en andere tuinprofessionals om de basisbeginselen van het kunstgras leggen te leren. Wij delen onze kennis graag en zijn van mening dat een juiste installatie bijdraagt aan de kwaliteit van ons kunstgras. Meer informatie over onze installatietrainingen of ben je benieuwd naar de eerstvolgende training? Ga dan naar www.royalgrass.nl/academy/

Op www.royalgrass.nl/informatie vind je meer informatie over het installeren van Royal Grass kunstgras.

Nee. De prijzen op de website zijn de prijzen per m2 kunstgras exclusief het leggen van kunstgras.  Neem contact op met jouw dichtsbijzijnde Royal Grass® dealer of installateur om de prijzen op te vragen voor het leggen van kunstgras.

Royal Grass® fans vertellen

Kunnen wij jou helpen?

Vragen of opmerkingen?

Bel +31 413 71 29 07 of mail info@royalgrass.com en onze customer service staat je graag te woord.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0