Spring naar content

“Over Royal Grass® ”

Al sinds 2003 produceren wij verleidelijk mooi kunstgras.

25

dealers in Nederland

14

kunstgras inzamelpunten in Nederland

35.000 kg

kunstgras ingezameld in totaal

6568

blije klanten in 2021

20220926_154042

“Hello Happiness, Hello Royal Grass®”

“In 2001/2002 woonde ik voor mijn toenmalige werk, een grote kunstgrasvezelproducent, een tijdje in de VS. Hier zag ik dat op voornamelijk droge plekken weleens kunstgras van sportveldenkwaliteit in tuinen werd gelegd. Dit lag daar omdat door de waterschaarste natuurgras geen mogelijkheid had om mooi te groeien. Ik vond het een goed en slim idee om kunstgras in deze tuinen te leggen, alleen vond ik het product minder geschikt. Sportkunstgras is namelijk ontwikkeld om goed op te sporten en niet om eruit te zien als natuurgras.

Ik ben toen aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe type kunstgras dat wél leek op natuurgras. Mijn gedachte was dat dit kunstgras, dat sterk leek op natuurgras, een oplossing zou kunnen zijn voor veel meer mensen om verschillende redenen.

Dit kunstgras hebben we door de jaren heen steeds verder verfijnd door allerlei innovaties die erop gericht waren het gras steeds natuurlijker én kwalitatief beter te maken. Uiteindelijk heeft dat geleid tot de prachtige uiteenlopende Royal Grass® collectie die wij nu hebben ontwikkeld: van zomers groen kunstgras dat vers gemaaid is, tot hoog kunstgras dat prachtig verkleurd is door de zon. Royal Grass® heeft voor iedere tuin een soort gras dat tuingeluk creëert.”

-Freek, Directeur en Productontwikkelaar

Team Royal Grass®

Freek

Emiel

Jaap

Anita

Savani

Mulan

Quenten

Anneke

Bert

Jacqueline

Werken bij RoyalGrass

Op dit moment hebben wij helaas geen openstaande vacatures.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0