Spring naar content

Urinegeur verwijderen kunstgras

Urinegeur verwijderen kunstgras

Het is niet erg wanneer jouw hond of kat op het kunstgras heeft geplast. De geur van urine in kunstgras kan alleen wel erg overheersend en vervelend zijn. Gelukkig is de geur van katten- of hondenurine eenvoudig te verwijderen.

Hoe verwijder je urinegeur uit kunstgras?

Het is belangrijk om de plek, waar jouw hond of kat heeft geplast, met veel water schoon te spoelen. Houd er namelijk rekening mee dat het kunstgras vaak wél schoongespoeld is, maar de urine(geur) door kan trekken in de ondergrond.  Om voor goed af te zijn van de geur, is het dus belangrijk om de plek met veel water schoon te spoelen zodat zowel het kunstgras als de ondergrond schoongespoeld zijn.

Tip van de Royal Grass® expert: om de geur te neutraliseren kun je het beste natuurazijn verdunnen met lauw water en hiermee de plek nog eens extra naspoelen.

Huisdieren kunstgras | Royal Grass kunstgras

 

Blijft het kunstgras stinken naar urine?

Helpt het goed spoelen met water niet en blijft het kunstgras stinken naar urine? Probeer dan de tip van onze Royal Grass® expert: verdun natuurazijn met lauw water en spoel hiermee jouw gazon schoon.

Mocht dat niet voldoende helpen? Dan zijn er ook verschillende biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen verkrijgbaar om de urinegeur uit de tuin te verwijderen. Voor meer informatie over welk schoonmaakmiddel je het beste kunt gebruiken, kun je het beste contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde dealer.

Kunstgras en honden of katten

Veel mensen zijn bang dat kunstgras niet geschikt is voor honden, katten of andere huisdieren. Kunstgras van Royal Grass® is echter veerkrachtig en daarnaast getest volgens de NEN EN-71-3 normering en 100% veilig bevonden. Deze normering wordt gebruikt om de veiligheid van speelgoed te waarborgen. Doordat Royal Grass® kunstgras gegarandeerd veilig is en dus NEN EN-71-3 vormt likken of snuffelen aan het kunstgras geen gevaar voor de gezondheid van jouw trouwe viervoeter.

 

Bekijk ook eens

Royal Grass® fans vertellen

Kunnen wij jou helpen?

Vragen of opmerkingen?

Bel +31 413 71 29 07 of mail info@royalgrass.com en onze customer service staat je graag te woord.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0