Spring naar content

Roefs Kunstgras te Soerendonk

Roefs Kunstgras te Soerendonk

Dé Servicepartner van Royal Grass

Als het gras groen mag zijn, een credo waar Pieter en Mariette Roefs zich al jarenlang aan vasthouden, en tot op de dag van vandaag nog steeds geldt. Begonnen met graszoden en alles wat erbij komt kijken om het natuurgras mooi groen te krijgen en te houden. Pieter en Mariette kregen al snel door dat kunstgras in ontwikkeling was en besloten om de samenwerking met Royal Grass aan te gaan.

De familie Roefs is een partner van het eerste uur en er is ondertussen al een jarenlange samenwerking die bij beiden niet meer weg te denken is.

Kwaliteit en service is alles waar de familie Roefs voor staat. Roefs Kunstgras is dé kunstgrasspecialist van Limburg en Noord-Brabant (en verder 😉 ). Het is natuurlijk niet voor niets dat vele hoveniers (en particulieren) al jaren voor de service van Roefs kiezen, of het nu gaat om productadvies, leveringen, het gebruiken van de prachtige showtuin of het uit handen nemen van de complete installatie. Tot nu toe is er nog geen enkel kunstgrasproject geweest wat voor Pieter niet te installeren was.

Wanneer je bij Roefs in Soerendonk langs gaat merk je direct de Brabantse gastvrijheid, wat ook zo kenmerkend is voor Pieter, Mariette, Nicole en Niels. De koffie staat altijd klaar, geen vraag is te moeilijk en een stuk mee naar huis om er nog eens rustig over na te denken? Dat is bij Roefs Kunstgras geen probleem!

Bezoek showtuin
De gastvrijheid en service van Roefs Kunstgras te Soerendonk zelf ervaren? Neem een bezoek aan de showtuin in Soerendonk.

In de showtuin kun je zelf zien, voelen en ervaren hoe prachtig de kunstgrassen van Royal Grass® zijn.
Tijdens openingstijden is er altijd iemand aanwezig om samen met jou te kijken welk Royal Grass® kunstgrasgazon het beste in jouw tuin past. Wil je de showtuin buiten openingstijden bezoeken? Neem dan van tevoren contact op door te bellen naar +31495591558of mail naar info@pieterroefs.nl.

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0