Spring naar content

RoCa Kunstgras

RoCa Kunstgras te Ambt Delden

RoCa Kunstgras, dé Royal Grass partner in Oost Nederland

RoCa Kunstgras is al sinds enkele jaren een trouwe Royal Grass partner en sinds 2022 zelfs een Premium Royal Grass Dealer. Vanuit Ambt Delden bedienen zij in de regio consumenten en hoveniers en hebben zich ontwikkeld als een echte kunstgrasspecialist.

RoCa Kunstgras is ontstaan uit liefde voor tuinen. De oorsprong ligt in het hoveniersvak en door de toenemende kunstgrasvraag in de regio Ambt Delden is RoCa Kunstgras ontstaan. RoCa Kunstgras laat zien dat kunstgras ook een mooie toevoeging in een natuurlijke tuin kan zijn, daar waar een natuurlijk gazon niet kan of mag groeien.

Bezoek showtuin
De liefde voor de tuin is bij RoCa Kunstgras al in hun prachtig aangelegde showtuin zichtbaar. Een goede indruk van RoCa Kunstgras en de Royal Grass producten? Bezoek de showtuin van RoCa Kunstgras en laat je inspireren en informeren door Maarten Hobbenschot. Bel wel even van te voren met Maarten en maak een afspraak. Hij is bereikbaar via het nummer 06 1133 2128.

RoCas Kunstgras levert niet alleen Royal Grass kunstgras, maar kan ook de complete installatie van de Royal Grass producten verzorgen.

Royal Grass training
Ben jij hovenier en wil jij toch liever zelf leren leggen? Ook die mogelijkheid is er! Royal Grass verzorgt in samenwerking met RoCa Kunstgras regelmatig diverse trainingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Maarten.

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0