Spring naar content

KPS Delft te Delft

Voor de beste service en kennis, ben je hier op het juiste adres!

In Delft vind je het grootste Royal Grass experience center van Nederland! Laat je informeren en inspireren voor je eigen tuin, of neem als hovenier jouw klanten hier mee naartoe voor een uitgebreid advies voor de complete tuin. Dé kunstgraskenner bij KPS Delft is Philip, maar ook zijn collega’s kunnen je zeer zeker goed adviseren. Service staat hier hoog in het vaandel.

Bezoek showtuin
Alle producten van Royal Grass worden getoond, in de prachtig aangeklede showtuin buiten. In het experience center kan je alles rustig nog eens bekijken, voelen en meer informatie over Royal Grass vinden. De showtuin is tijdens openingsuren vrij toegankelijk en er is altijd iemand aanwezig voor advies.

KPS Delft levert niet alleen kunstgras aan de hovenier en consument, maar heeft ook een netwerk aan partners die de installatie (voor zowel de consument als hovenier) kunnen overnemen. Neem hiervoor even contact op met Philip (of een van zijn collega’s).

Royal Grass training
Ben jij hovenier en wil jij toch liever zelf leren leggen? Ook die mogelijkheid is er! Royal Grass verzorgt in samenwerking met KPS Delft regelmatig diverse trainingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Philip.

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0