Spring naar content

Kouwenberg Kunstgras

Kouwenberg Kunstgras te Veldhoven

Van kunstgrasaanleg tot – onderhoud, Kouwenberg Kunstgras ontzorgt.

Als hovenier en ondernemer heeft Mark Kouwenberg al van jongs af aan een enorme belangstelling voor het leven buiten. In 2004 begon Mark in Veldhoven zijn eigen hoveniersbedrijf. Langzaam kwamen er steeds meer kunstgrasaanvragen binnen en Kouwenberg Kunstgras was geboren. Kouwenberg Kunstgras werkt al jaren met Royal Grass samen en is een echte ‘kunstgrasspecialist’. Of je nu op zoek bent naar kunstgras in je tuin of je bent hovenier en bent op zoek naar een partner die je hierin kan ondersteunen, in Veldhoven vind je zeker wat je zoekt.

Bezoek showtuin
Voor een goede indruk van Kouwenberg Kunstgras en de Royal Grass producten, kan je het beste de showtuin bezoeken. Deze bevindt zich in Veldhoven.

De showtuin is vrij toegankelijk, maar voor persoonlijk advies adviseren we je een afspraak te maken met Mark door te bellen op telefoonnummer 06 546 731 24.

Kouwenberg Kunstgras levert niet alleen Royal Grass kunstgras, maar kan ook de complete installatie van de Royal Grass producten verzorgen.

Royal Grass training
Ben jij hovenier en wil jij toch liever zelf leren leggen? Ook die mogelijkheid is er! Royal Grass verzorgt in samenwerking met Kouwenberg Kunstgras regelmatig diverse trainingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Mark.

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrassnlbe of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0