Spring naar content

Kooyman B.V. te de Kwakel

Service, kwaliteit en een glimlach

3 pijlers die je bij Kooyman B.V. altijd mag verwachten en al ruim 50 jaar een begrip in de Kwakel en omstreken. Bij Kooyman B.V. kan je terecht voor het complete tuinassortiment. Of je nu tegels, hout, tuinbanken of Royal Grass kunstgras zoekt, zij hebben het, en kunnen je informeren over alles. Uitgebreide kennis is er voor alle producten, waarbij iedereen zijn specialiteit heeft. De kunstgrasspecialist bij Kooyman B.V. is John, maar ook zijn collega’s weten er veel vanaf. Of je nu als particulier, of als hovenier op zoek bent, hier ben je aan het juiste adres. En is zelf plaatsen van het kunstgras net een stap te ver? Kooyman B.V. werkt met een netwerk aan professionals die jou kunnen ontzien hierin.

Bezoek showtuin
Voor een goede indruk van Kooyman, kan je het beste hun showtuin, met alle Royal Grass producten, bezoeken. Deze is tijdens openingstijden vrij toegankelijk, en het kunstgras ligt binnen, dus weer of geen weer, je kunt er altijd terecht!

Royal Grass training
Ben jij hovenier en wil jij toch liever zelf leren leggen? Ook die mogelijkheid is er! Royal Grass verzorgt in samenwerking met Kooyman B.V. regelmatig diverse trainingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met John.

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0