Spring naar content

J.K. van den Dool

J.K. van den Dool BV te Wassenaar

De tuinspecialist van Wassenaar!

Als ervaren tuinspecialist levert J.K. van den Dool de hoogste kwaliteit tuinmaterialen zoals sierbestrating, natuursteen, bodemverbeteraars en natuurlijk Royal Grass kunstgras. J.K. van den Dool is al sinds 1928 een begrip in Wassenaar en omstreken en heeft zich de afgelopen jaren in tuinmaterialen verder ontwikkeld. Er is in Wassenaar zowel een binnen- als buiten showtuin, het weer is dus geen reden meer J.K. van den Dool niet te bezoeken. Ook de Royal Grass producten zijn zowel binnen als buiten te ervaren. Jeoffrey is onze echte kunstgraskenner, maar zijn collega’s weten er ook veel vanaf, dus perfect advies gegarandeerd!

Bezoek showtuin
Voor een goede indruk van J.K. van den dool kan je het beste hun showtuin, met alle Royal Grass producten, bezoeken. Deze is tijdens openingstijden vrij toegankelijk en er is altijd iemand aanwezig voor goed advies.

Royal Grass training
Ben jij hovenier en wil jij toch liever zelf leren leggen? Ook die mogelijkheid is er! Royal Grass verzorgt in samenwerking met Delta Kunstgras regelmatig diverse trainingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Robert.

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0