Spring naar content

Eco Groen Wehl

EcoGroen Wehl

Vakmanschap met een groen hart

Hoveniersbedrijf Eco Groen in Wehl staat voor vakmanschap met een groen hart.

Van het aanleggen en ontwerpen van prachtige bio diverse tuinen, tot aan het onderhouden van jouw tuin.

Duurzaamheid
Duurzaamheid een belangrijk thema voor Eco Groen. Zij gebruiken daarom dan ook altijd milieuvriendelijke tuinmachines, vermijden het gebruik van schadelijke chemicaliën en zij stimuleren het gebruik van waterbesparende technieken, zoals slimme irrigatiesystemen.

Het circulaire kunstgras van Royal Grass past daarom dan ook perfect in hun assortiment, als oplossing voor daar waar het gras niet kán of wilt groeien. Ben je dus op zoek naar een duurzaam hoveniersbedrijf, gespecialiseerd in Royal Grass kunstgras in omgeving Wehl? Dan ben je bij Eco Groen op het juiste adres.

Eco Groen streeft ernaar om in harmonie met de natuur te werken.

Showtuin

In de showtuin vind je naast de verschillende kunstgrassen van Royal Grass genoeg andere inspiratie om voor jouw tuin. Breng een bezoek aan de plantjesmarkt en verrijk jouw tuin met prachtige flora.

Kom met de afmetingen van jouw tuin of erf, eventueel foto’s en jouw tuinwensen naar Eco Groen en zij kunnen jou laten zien wat de mogelijkheden zijn. Maak van te voren wel even een afspraak, zodat het personeel genoeg tijd kan reserveren om je goed van dienst te zijn.

Mileuadvies

Eco Groen heeft naast een hoveniersbedrijf, ook een milieuadviesburo. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat zij als één van de weinigen gespecialiseerd zijn in het aanleggen van milieuvriendelijke tuinen.

 

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0