Spring naar content

Delta kunstgras

Delta Kunstgras te Kapelle

Delta Kunstgras, al sinds 2012 partner van Royal Grass

Delta Kunstgras is een echte kunstgrasspecialist, gevestigd te ‘s-Gravenpolder, met een kunstgrasshowtuin in Kapelle. Delta Kunstgras heeft als werkgebied de provincie Zeeland en West-Brabant. Ad en Margo de Bruine hebben in de loop der jaren een netwerk aan specialisten aangelegd, zodat zij iedere kunstgrasklus aan kunnen pakken. Persoonlijke aandacht staat bij Delta Kunstgras hoog in het vaandel.

Bezoek showtuin
Voor een goede indruk van Delta Kunstgras, kan je het beste hun showtuin, met alle Royal Grass producten, bezoeken. Deze bevindt zich in Kapelle, in de tuin achter het restaurant. Adres: Smokkelhoekweg 10-12 te Kapelle.

De showtuin bezoeken? De showtuin is vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken. Wil je dat er een professional aanwezig is voor het geven van advies? Maak dan van tevoren even een afspraak door te bellen naar 0113 313 166  of te mailen naar info@delta-kunstgras.nl.

Delta Kunstgras levert niet alleen Royal Grass® kunstgras, maar kan ook de complete installatie van de Royal Grass producten verzorgen.

Royal Grass training
Ben jij hovenier en wil jij toch liever zelf leren leggen? Ook die mogelijkheid is er! Royal Grass verzorgt in samenwerking met Delta Kunstgras regelmatig diverse trainingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Ad of Margo.

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0