Spring naar content

De Langstraat

De Langstraat te Elshout

Het gras altijd groener dan bij de buren.

Bij De Langstraat in Elshout kan je voor kunstgras altijd terecht. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, balkon of speeltuin, De Langstraat regelt het. Wil je het zelf leggen? geen probleem. Liever de aanleg uitbesteden? Bij De Langstraat werken ze al jaren met Royal Grass kunstgras en kunnen de complete aanleg uit handen nemen, zowel bij de particulier als voor de hovenier.

Bezoek showtuin
Voor een goede indruk van De Langstraat, kan je het beste hun showtuin, met alle Royal Grass producten, bezoeken. Deze bevindt zich in Elshout, de Royal Grass producten liggen direct vooraan, waar je een goed vergelijk kunt maken.

De showtuin is tijdens openingstijden vrij toegankelijk, maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:30 uur tot 12:00 uur.

De Langstraat levert niet alleen Royal Grass kunstgras, maar kan ook de complete installatie van de Royal Grass producten verzorgen.

Royal Grass training
Ben jij hovenier en wil jij toch liever zelf leren leggen? Ook die mogelijkheid is er! Royal Grass verzorgt in samenwerking met De Langstraat regelmatig diverse trainingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Roel via mail.

Ontdek, voel en ervaar Royal Grass®

Bij deze dealer vind je de volgende producten in de showtuin.

Royal Grass® fans vertellen

Bekijk, voel en ervaar Royal Grass®!

Vul jouw postcode in en vind een Royal Grass dealer bij jou in de buurt.

Happy tuinliefhebbers!

Maak een foto van jouw Royal Grass® tuin en tag @royalgrass of gebruik #royalgrass.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0