Spring naar content

Royal Grass® Academy

 

 

'Waar kennis en kunstgras samenkomen'- Royal Grass Academy

 

Bij Royal Grass produceren en ontwikkelen we hoogwaardig kunstgras in onze eigen fabriek in Nederland. Om deze uitstekende kwaliteit optimaal tot uiting te laten komen in tuinen, zijn we ervan overtuigd dat een correcte installatie van het kunstgras van essentieel belang is. Een juiste installatie draagt bij aan een langere levensduur en tilt zowel het uiterlijk als de kwaliteit naar een hoger niveau. Daarom hebben wij de Royal Grass Academy opgericht.

Met de RG Academy delen we onze expertise en ervaring in het vak met hoveniers en andere tuinprofessionals door middel van installatie- en producttrainingen, een opstartservice, hoveniersbijeenkomsten, introductiedagen, en meer.

 

Geplande trainingen en open dagen:

Royal Grass Introductietraining aanvragen

Lees meer
Royal Grass Academy | Kunstgrasinstallatie leren | Waar kennis en kunstgras samenkomen

Installatie- en producttrainingen

 

Introductiedagen

Om het merk Royal Grass en onze producten beter te leren kennen organiseren wij regelmatig introductiedagen op ons hoofdkantoor te Uden. Hier leer je tijdens een presentatie meer over o.a. onze producten en het RG Take Back programma (recyclingprogramma). Daarna krijg je tijdens het praktijkgedeelte tips en tricks m.b.t. het installeren van kunstgras.

In onze agenda vind je alle geplande introductiedagen en kun je jezelf aanmelden.

Installatie- en producttrainingen

Tijdens de installatie- en producttrainingen leer jij de verschillen tussen onze kunstgrassen en leren wij jou de basis van het op de juiste manier installeren van kunstgras. Leer hoe je onzichtbare naden maakt, schoon snijdt en hoe de onderbouw op de juiste manier is opgebouwd.

Ben je geïnteresseerd in een installatie of producttraining bij een Royal Grass dealer bij jou in de buurt of bij jou op locatie. Meld je dan aan via het aanmeldformulier of mail naar service@royalgrass.com en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Erkend installateurs training

 

Tijdens de erkend installateurstraining leiden wij de ervaren kunstgrasverwerker op tot professionals in het leggen van kunstgras.

De erkende installateurstraining omvat zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte, waarin de essentiële vaardigheden voor het correct installeren van kunstgras worden behandeld.

Na beide onderdelen met een voldoende te hebben afgesloten mag je jezelf met trots erkend installateur noemen en krijg je een vermelding op onze website en een certificaat.

Projectondersteuning & opstartservice

 

Onze professionals helpen je graag bij jouw Royal Grass project. Vanaf het maken van de juiste productkeuze tot aan het praktisch assisteren bij het leggen van het kunstgras, staan wij voor je klaar.

Onze professionals ondersteunen bij het opstarten van jouw project en bieden expertise op het gebied van productselectie, ontwerp en installatie. Of je nu een doorgewinterde hovenier bent of net begint met kunstgrasprojecten, wij delen graag onze kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw Royal Grass project een succes wordt.

Samen zorgen we ervoor dat elk Royal Grass project voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

Voel, zie en ervaar zelf hoe mooi kunstgras kan zijn en vraag een stalenbox aan.

Your compare list

Compare
Alles verwijderen
Vergelijken
0